Sammenkomster i ramadanen

Ramadanen er en måned, hvor man skal bevæge sig tættere på Gud og blive mere bevidst om Ham og Hans religion. I ramadan-måneden stræber vi efter at komme koranen nærmere ved at have den i fokus. Fra ramadan til ramadan arrangeres et specifikt ramadan-program, hvori relevante oplæg, sammenkomster i moskeen og QA-sessioner arrangeres. 

Før ramadanens komme afholdes typisk to lektioner med forberedelse til den hellige måned, hvoraf den ene lektion er en QA-session. Den traditionelle ugentlige undervisning erstattes af det nævnte pga. tidspunktet undervisningen normalt ligger på ofte gør det kompliceret at afholde i ramadanen.

Ingen skal være alene i ramadanen, hvorfor vi forsøger hyppigt og efter behov at arrangere fællesspisninger. Fællesspisningerne kan være af forskellig art. Man kan mødes i moskeen, hvor der vil være sørget for mad, og derefter evt. følges til nattebøn. Man kan mødes hos én af deltagerne, som lægger hus til, bryde fasten sammen og socialisere. Man kan mødes på en restaurant og spise sammen eller måske endda noget helt fjerde. Ingen skal være alene i ramadanen.